Četrtek, 21. januar 2021 ;  18h – 19.30h ( 1,5 uri)

Kje: Trzin, Blatnica 1, Piramida, 3 nadstropje

Cena: 30 Eur

Vabljeni na osnovno šolo moksanja, ki je zelo zanimiva in enostavna metoda

Tradicionalne kitajske medicine.

Uporablja se za samozdravljenje in preventivo in jo lahko skoraj vsak izvaja sam. Pri moksanju s tlečo cigaro iz zelišča mokse (vrsta divjega pelina) ogrevamo mrzle dele telesa, lahko akupunkturne oziroma akupresurne točke. Toplota prodira skozi kožo in sprošča tkivo, učinek pa je podoben kakor pri zdravljenju z akupunkturo – izboljšuje pretok krvi in energije.

Terapavetski učinek mokse:

Krepi in greje organizem ter preventivno pomaga pri kronični utrujenosti, bolečih menstruacijah, šibkem imunskem sistemu, odpira meridiane, uravnava in izboljša kroženje či-ja in krvi, odvaja mraz in vlago iz telesa, razsluzuje, greje maternico, ustavlja bolečine, Pomembno je vedeti, da se z mokso ne dotikamo kože, točke samo ogrevamo, da je koža prijetno topla. Toplota tleče mokse prodira globoko v mišice in akupunkturne točke. Naučili se boste domače moksibustije in razsluzevanja.
P.S.: Za preventivo ali še močnejšo krepitev, pa je izvajanje moksa terapije še posebej priporočljivo ob enakonočju, ki nastopi meseca marca in septembra, ter vsako polno luno. Takrat ima moksanje 3x moč ali učinek.
Vadili bomo v živo, zato bodite v udobnih oblačilih, s seboj pa imejte steklenico vode, da se bodo toksini še hitreje odstranili iz organizma.

POMEMBNO: V delavnici je vključeno tudi merjenje aure in analiza z AUROGRAFOM,

ki vam natančno pove kje so vaše šibke točke in kje je vaše telo potrebuje moksanje.

 

Število mest je omejeno, za udeležbo je potrebna PRIJAVA po mailu: darjam@gmail.com ali po tel 041 792 999.
10% popust velja za plačilo do 2 dni pred dogodkom.
Po prijavi, vam pošljemo podatke za nakazilo. Obrazec za prijavo je spodaj:
Share This