p9earl1p4io95srtyw2laq1jvbp9rj (1).html
Kakšno bi bilo življenje brez očal in leč? Odvrzite svoja očala in leče. Prava priložnost za tiste, ki bi se radi rešili očal in za tiste, ki ne bi radi nikoli nosili očala! Delavnica je primerna za kratkovidnost, daljnovidnost, starostno daljnovidnost, astigmatizem (v receptu za očala zapis “cilinder”), slabo očesno koordinacijo, ansiometropija, ambliopija – pojav “lenega očesa”, strabizem -pojav “škiljenja”.

Naučili se boste vaj za oči, spoznali zgradbo očesa. Slab vid večinoma ni mehanska okvara, ampak je težava v programski opremi očesa . Za ostrenje slike so odgovorne očesne mišice in te je mogoče zbuditi, razviti. Spoznali bomo učinkovit sistem vaj, kako to doseči izjemno hitro. Vaje delujejo po istih načelih kot druge stvari. Če si na primer želite izboljšati svoj udarec pri golfu, potem morate vaditi in postali boste boljši, če želite hitreje plavati, potem vadite in ste hitrejši. Pri vidu je podobno. Vid je namreč odvisen od mišic v očeh. Če vadiš, se bo tvoj vid izboljšal.“ Vaje izvirajo iz bolj znanih Batsovih vaj, po izkušnjah dr. Meir Schneiderja ki je bil rojen slep in so mu vaje povrnile vid in Leo Angartu.

S posebnim sistemom vaj svoj vid lahko izboljšamo v enem tednu, z vsakodnevnimi vajami po nekaj minut pa naj bi se vid povrnil vsem, ki vaje redno izvajajo.

Delavnica poteka 3 ure. Cena: 125 Eur

Svoje mesto si zagotovite z plačilom na A.U.M. d.o.o. Dobeno 89, 1234 Mengeš, trr: SI56 0310 0100 3196 313 s pripisom: Naravno do dobrega vida.

Delavnica mi je bila fenomenalna. Šele sedaj se zavedam, kaj vse znajo naše oči. Lahko jih naučimo gledati. Po 1 mescu vaj sem prišla iz 1,75 na 0,5. Sedaj vidim jasno tudi na daleč. Očala so le še občasni pripomoček. Hvala, hvala, hvala iz srca.

Nataša Beljak

Share This