p9earl1p4io95srtyw2laq1jvbp9rj (1).html

O delavnici 1 Čakre:

Namenjena je delu na prvi, korenski čakri. Pravilno delovanje le-te je osnova za pravilno delovanje vseh ostalih čaker, saj v tem primeru energija teče iz 1. v 2. nato v tretjo in tako vse do 7. in 8. čakre, ki nas povezuje z višjim smislom našega obstoja.

Živimo v času, polnem strahu, ki pa je osnovni razlog za moteno delovanje prve čakre in prostega pretoka življenjske energije. Osnovna naloga prve čakre je volja do življenja, občutek varnosti, prizemljenosti, samozavest in smisel.

Na duhovnem in čustvenem nivoju dobro delujoča prva čakra utrjuje razumevanje zemeljskih zakonov, libido, potrpežljivost, voljo po samoohranitvi, samozavedanje, dober denarni položaj, spontanost, urejeno družinsko in socialno življenje, močno povezanost s sabo. Daje nam varnost, samozavest, pogum, stabilnost in znati biti “ob pravem času na pravem mestu”. Noge kot podaljšek prve čakre simbolizirajo stabilnost in ukoreninjenost.
Manjko energije v prvi čakri se kaže kot pomanjkanje samozavesti in energije, brezvoljnost, plašnost, lenoba, nestabilnost, anksioznost, nezmožnost postavljanja zase in osebnih mej, samopomilovanje, pretirana agresija, nagnjenost k motnjam prehranjevanja, nagnjenost k raznim odvisnostim, nestabilnost, raztresenost, impotenca ali frigidnost .

TEORETIČNI DEL DELAVNICE obsega spoznavanje vpliva 1.čakre na fizično telo, kompenzacije eteričnega in emocionalnega telesa zaradi deficita matrične energije.
Naučimo se prepoznavanja ter ravnanja s psihološkimi vplivi in simbolno govorico podzavesti. Z osnovnimi vajami svete geometrije spoznavamo gibanje prizemljitvene energije in zbudimo nezavedno, da odreagira na znano harmonijo.

POMEMBNEJŠE VAJE PRAKTIČNEGA DELA:
– občutenje avričnega polja (ČEP – človekovo energetsko polje)
– osvežitev osnovnih principov delovanja čaker
– tehnike prizemljitve
– tehnika chakra spinning
– tehnika samostojnega polnjenja prve ter ostalih čaker
– vaje Tibetanskega vrelca mladosti … in še kaj

Delavnica poteka 3 ure. Cena: 55 Eur

Število mest je omejeno, potrebna je PRIJAVA po mailu; prosim izpolnite obrazec spodaj ali po tel 041 792 999.

Share This