OSNOVNA ŠOLA MOKSANJA ON LINE

Četrtek, 8. julij 2021; 18h – 20h ( 2 uri) 

on line

Cena: 40 Eur

.

Vas še vedno zebe ??? Imate še vedno mrzle noge? Naučite se moksati in si sami ogrejte telo.

« S tem, ko počasi skozi leta izgubljaš toploto telesa, izgubljaš svojo zavest čutenja,«

.

Vabljeni na osnovno šolo moksanja, ki je zelo zanimiva in enostavna metoda

.

Tradicionalne kitajske medicine.

.

Uporablja se za samozdravljenje in preventivo in jo lahko skoraj vsak izvaja sam. Pri moksanju s tlečo cigaro iz zelišča mokse (vrsta divjega pelina) ogrevamo mrzle dele telesa, lahko akupunkturne oziroma akupresurne točke. Toplota prodira skozi kožo in sprošča tkivo, učinek pa je podoben kakor pri zdravljenju z akupunkturo – izboljšuje pretok krvi in energije.
.

Terapavetski učinek mokse:

.
Krepi in greje organizem ter preventivno pomaga pri kronični utrujenosti, bolečih menstruacijah, šibkem imunskem sistemu, odpira meridiane, uravnava in izboljša kroženje či-ja in krvi, odvaja mraz in vlago iz telesa, razsluzuje, greje maternico, ustavlja bolečine, Pomembno je vedeti, da se z mokso ne dotikamo kože, točke samo ogrevamo, da je koža prijetno topla. Toplota tleče mokse prodira globoko v mišice in akupunkturne točke. Naučili se boste domače moksibustije in razsluzevanja.
Vadili bomo v živo, zato bodite v udobnih oblačilih, Pripravite si mokso, (naprodaj so v Sanolaborju, Medivitalu…) primerno podlago (aluminijasti ali negorljivi podstavek za na mizo), svečo, kovinski pepelnik in prazen suhi kozarec za vlaganje z pokrovčkom. Naučili se bomo moksana za domačo rabo. Naučili se boste energijsko čistiti svoje telo. S tem se odstranijo vzroki za veliko bolezni, bolečine izvenijo, izboljša se spanec. Energijska pretočnost telesu omogoči višanje imunskega sistema, s tem se aktivira samoozdravitveni naravni proces telesa. Z moksanjem si odstranimo tudi stres in se umirimo.
.
Za udeležbo je potrebna PRIJAVA po mailu: darjam@gmail.com ali po tel 041 792 999.
.
10% popust velja za plačilo do 2 dni pred dogodkom.
.
Po prijavi, vam pošljemo podatke za nakazilo.
P.S.: Za preventivo ali še močnejšo krepitev, pa je izvajanje moksa terapije še posebej priporočljivo ob enakonočju, ki nastopi meseca marca in septembra, ter vsako polno luno. Takrat ima moksanje 3x moč ali učinek.
.
Share This