p9earl1p4io95srtyw2laq1jvbp9rj (1).html

Ste siti podzavestnih programov, ki vam škodujejo in preprečujejo, da bi zaživeli bolj kakovostno in polno z vsemi svojimi potenciali? Hipnoterapija je uspešna metoda za dostop do podzavesti in njeno reprogramiranje. Podzavest je ogromna zakladnica vseh naših preteklih izkušenj, misli, občutkov, vtisov, bodisi da se jih zavestno spominjamo ali pa smo na njih že zdavnaj pozabili in v veliki meri vpliva na naše delovanje. Z dostopom do nje lahko spremenimo svoje življenje in zakoreninjene ideje v podzavesti, ki nam škodujejo.

 

Hipnoterapija je uspešna metoda pri reševanju različnih zasvojenosti od tobaka, alkohola, mamil, pri depresijah, debelosti, motnjah hranjenja, hipohondriji, frigidnosti, strahovih in fobijah, govornih motnjah, tremi pred javnem nastopanjem, spolnih težavah, otroških nočnih morah, glavobolih in migrenah, histerijah, nespečnosti, psihosomatskih boleznih, kompulzivnemu vedenju, blaženju bolečin … Je čudovito in preprosto orodje za odstranjevanje negativnih prepričanj in pričakovanj ter vgrajevanje pozitivnih misli o zdravju, uspehu, dobrem počutju, sreči … Z regresijo lahko nevtraliziramo travmatični dogodek v preteklosti, ki ovira in blokira harmonično življenje v sedanjosti.

 

Hipnoterapijo lahko uporabljamo tudi za izboljšanje spomina in koncentracije, za sprostitev psihične napetosti, omilitev in odpravo bolečin, za izboljšanje uspeha v šoli, za boljše rezultate v športu in pri delu, za brezbolečinski porod, za uspešnejše delo, samozavest….

 

Hipnotična masaža za globoko sprostitev

 

Hipnotična masaža je oblika hipnoterapije, ki skupaj s sprostitveno masažo in sugestijami omogoča še globljo sprostitev in globoka hipnotična stanja. Hipnoterapevtka z nežnim pritiskom na posebne točke spodbudi pretok pranske energije po telesu. V telesu je več kot 72.000 nadijev, meridianov ali subtilnih energijskih kanalov. Njihova pretočnost je pomembna za zdravje, vitalnost in občutek skladnosti z vsem, kar nas obdaja. Rahli krožni gibi v smeri urinega kazalca poleg tega tonificirajo in krepijo notranje organe in tkiva. Masažni gibi so počasni in globinski, tako da ne sprostijo le mišic, temveč aktivirajo tudi delovanje parasimpatičnega živčevja in s tem sprožijo občutek globokega miru in sproščenosti ter izločanje hormonov sreče, ki omogoča jo samozdravljenje in vstop v globoko hipnotično stanje. Hipnotična masaža prinaša globok občutek notranjega miru in radosti še okrepi in nas tako pripravi na lažje soočanja z življenjskimi izzivi in premagovanje stresa. Ker vzpostavlja pretok energije po celem telesu, je primerna tudi za odpravljanje napetosti, kronične utrujenosti in depresije.

 

Terapija vključuje tudi akupresuro refleksnih točk na dlaneh in stopalih, ki so povezane z celim telesom in notranjimi organi. Gre za starodavno tehniko zdravljenja, s katero telo prebudi svoje samozdravilne sposobnosti. Masaža poteka v prijetnem, toplem in zatemnjenem ambientu, obogatenem z aromaterapijo in sproščujočo glasbeno spremljavo. Recite zbogom glavobolom, bolečinam v hrbtu, vratu, želodcu, nogah , rokah, izboljšajte koncentracijo, spomin, razpoloženje in splošno zdravje ter s tem tudi delovno učinkovitost …

 

Hipnoterapijo in masažo s hipnozo opravlja hipnoterapevtka in certificirana učiteljica joge Andreja Paljevec, ki je leta 2010 prejela certifikat Ameriške zveze hipnoterapevtov. Izobraževala se je v Postojni pri Božidarju Grilcu, ki je končal hipnoterapijo na OHTC v ZDA. Terapije potekajo v Ljubljani na Podrožniška pot 3.

 

Internetna stran: hipnoseansa.si

 

Gsm: 041 579 322

Share This