p9earl1p4io95srtyw2laq1jvbp9rj (1).html
KAKO SPREMENITI SVOJO ENERGIJO
 
1. 1. 1. 1. Vedno razmišljaj pozitivno. Vsakič, ko vam pade na pamet negativna misel, jo zamenjajte z drugo! To zahteva veliko mentalne discipline. Tega ne dobiš čez noč, tako kot športnik, treniraj trdo.
 
2. 2. 2. Ne boj se ničesar in nikogar. Strah je eden največjih vzrokov za naše notranje motnje. Zaupaj vase. Bati se pomeni verjeti, da so drugi močni. Ne dajajte moči drugim.
 
3..3. Ne pritožuj se. Ko se pritožuješ, si kot magnet, k sebi pritegneš ves negativni naboj lastnih besed. Večina stvari, ki gredo na koncu narobe, se začnejo materializirati, ko se pritožujemo.
 
4. 4. 4. Črtajte besedo “krivda” iz svojega slovarja. Ne dovolite si tega občutka, ker ko kaznujemo sebe, odpiramo hrbet zatiralskim in agresorskim duhovom, ki vibrirajo z našo melanholijo. Ignoriraj jih.
 
5. 5. Naj zunanje vmešavanje ne moti vašega vsakdanjega življenja. Znebite se čudnih govoric, zlobnih komentarjev in depresivnih ljudi. To je nalezljivo. Pomagajte tistim, ki to počnejo. Uglasite se s pozitivnimi ljudmi in visoko voljo.
 
6. 6. 6. Ne dolgočasite se zlahka in ne dajte pomembnosti majhnim stvarem. Ko se razjezimo, zastrupljamo telo in um. Poskusite živeti s spokojnostjo in ko se vam zahoče eksplodirati, štejte do deset.
 
7. Sedem. Živi v sedanjosti. Nestrpnost živi v prihodnosti. Preteklost v preteklosti. Uživajte tukaj in zdaj. Nič se ne ponovi, vse mine. Naj bo vaš dan pomemben. Ne izgubljajte časa z skrbmi, ker le te prinašajo bolezen.
Share This