p9earl1p4io95srtyw2laq1jvbp9rj (1).html

Besede in misli so energije, vibracije, ki tvorijo duhovne mostove, nabite s čustvi in nameni, pozitivne ali negativne.

Verjeli ali ne, tako kot je SVETLOBA, je tudi TEMA, zato moramo opravljati energijska čiščenja, ko stvari ne tečejo v harmoniji, kot bi morale in nam intuicija sporoča, da je čas za spremembo.

BLAGOSLOVI SE:

Ko blagosloviš sebe, gre tema, ki je v tebi. Imaš moč ustvarjanja in transmutiranja-spreminjanja energij, ne pozabi, da si ALKEMIST, manifestiraj mogočno SVETLOBO svojega zavestnega bitja in oznani:

“Zdaj blagoslavljam svoje življenje, svojo družino, svojo hišo, svoje finance in našo srečo. “

ODSLOVI:

Vse negativne energije, ki so prišle v vaše življenje skozi odloke (ukaze, sprejetja) ali slabo namerne misli, obremenjena z nizkimi vibracijami in oznani:

“Odpovedujem, raztapljam in transmutiram vsako negativno energijo, ki se približuje ali poskuša približati mojemu življenju. Prekinjam vse energijske duhovne vezi z ljudmi, ki so mi želeli škodovati, in jih s svetlobo predajam božanski pravičnosti vesolja. “

ZaHvala:

Za božansko preobrazbo v vašem življenju in za pomoč vesolja pri manifestiranju vaših odlokov tukaj in zdaj. Izjavljam:

“Hvala božanstvo za vso ljubezen, zaščito in svetlobo, ki me obdajajo, mojo družino, naše domove in interese. Blagoslavljam sebe in blagoslavljam tebe. Hvala neskončno za VSE. “

To energijsko čiščenje in transmutacijo lahko naredite tako, da besede pospremite s kadilom cimeta, mire, rožmarina, sandalovine, lotusa ali jasmina, palo santa…

Da ostanete v harmoniji in energijski polnosti, meditirajte in se duhovno krepite, meditacija uravnoveša naše energijske čakre in aktivira našo avro, da deluje v maksimalnem izrazu SVETLOBE kot polje duhovne zaščite.

Hvala zakonu privlačnosti.

Hvala! Hvala! Hvala! Hvala! Hvala! Hvala!

BLAGOSLOV:

Ko nekoga ali nekaj blagosloviš, ustvariš svetlobni ščit božanske zaščite nad osebo, živaljo ali rastlino. Želiš si, da je VSE, kar pride v tvoje življenje, v tvoje največje dobro. Od tod pomembnost blagoslova z ljubeznijo.

Blagoslovi svoje ŽIVLJENJE, tvoje delo (če ti je všeč ali ne), tvoj dan, partnerja, otroke, družino, prijatelje, svoj denar (bodisi veliko ali malo), vse kar počneš.

Ustavi se za sekundo in blagoslovi osebo, ki ti je blizu, to lahko narediš samo mentalno, v mislih. Opazuj jo in videl boš, da je na obrazu rahla sprememba.

Blagoslovi svoje telo ne glede na to, ali je trenutno bolno ali zdravo. Blagoslovi ga in napolni s svetlobo, ljubeznijo, milostjo in odpuščanjem.

Blagoslovite svoje odnose, ne glede na to, ali se znajdete “sami”, saj se vi ali vi sami dovolj.

Blagoslovi svoje delo, ne glede na to, ali ti plačajo malo, ali pa ti veliko plačajo, saj ga z blagoslovom napolniš z božansko svetlobo in se na ta način pripravljaš na nekaj boljšega.

Imaš pravico do čudovitih stvari samo verjeti moraš vanje in čutiti.

Kar naprej, Blagoslovi se z ljubeznijo!

Blagoslovi svoj obstoj, ne glede na to, da so bile boleče izkušnje; to so preprosto pasti, ki jih je treba premagati in rasti.

Zato naj vas Bog, življenje ali vesolje blagoslovi, varuje, napolni z modrostjo in razumevanjem, vodi in osvetljuje vsak korak vašega lepega obstoja.

BLAGOSLOVIM TE Z LJUBEZNIJO.

avtor: Light tarot

Share This