p9earl1p4io95srtyw2laq1jvbp9rj (1).html

Osvobajam svoje starše od občutka, da so me izneverili.
Osvobajam svoje otroke od potrebe, da me morajo navdajati s ponosom, zato da lahko pišejo svojo pot, ki je v skladu z njihovimi srci.
Osvobajam svojega partnerja od dolžnosti, da me mora dopolnjevati. Saj mi nič ne primanjkuje.
Učim se od vseh bitij, ki me obdajajo ves čas.
Zahvaljujem se svojim starim staršem in prednikom, ki so se spoznali, da danes lahko diham življenje. Osvobajam jih od napak preteklosti in želja, ki si jih niso izpolnili, zavedajoč se, da so naredili najboljše, kar so lahko, z zavestjo, ki so jo imeli takrat.
Spoštujem jih, ljubim jih in priznavam njihovo nedolžnost.
Razkrivam svojo dušo pred njihovimi očmi in tako vedo, da ničesar ne skrivam in si ne lastim več kot to, da sem zvesta sebi in svojemu obstoju, ko tako hodim z modrostjo v svojem srcu.
Zavedam se, da izpolnjujem svoj življenjski načrt, svobodna vidne in nevidne družinske lojalnosti, ki bi lahko motile moj mir in srečo, ki sta moji največji odgovornosti.
Odpovedujem se vlogi rešiteljice, tiste, ki združuje ali ki izpolnjuje pričakovanja drugih. In medtem, ko se učim skozi ljubezen, blagoslavljam svoje bistvo in svoj način izražanja, kljub temu, da me lahko marsikdo ne razume.
Razumem se, saj sem samo jaz živela in izkušala svojo zgodbo, ker se poznam, vem, kdo sem, kaj čutim, kaj počnem in zakaj to počnem.

 

SPOŠTUJEM IN ODOBRAVAM.
ČASTIM IN SPOŠTUJEM BOŽANSKOST V SEBI IN V TEBI. SVOBODNI SMO.

Share This