p9earl1p4io95srtyw2laq1jvbp9rj (1).html
Moja predstavitev – vse se zgodi s pomočjo energije

Moje dolgoletne izkušnje, tečaji, delavnice in različna izobraževanja

osebne rasti so me popeljale na stopnjo energetske vibracije, na kateri

sem začel pridobivati določene danosti. V nadaljevanju jih nekaj tudi

navajam:

Prvi primer je povezan z aktualnimi dogodki, povezanimi s korona virusom. Pred kratkim sem v sebi tudi odkril danost, s katero lahko pred virusi zaščitim vsakega posameznika. Ali si lahko predstavljate,kaj omenjena danost – vrednota pomeni za posameznika in človeštvo?

Zaščita deluje tako, da se okrog osebe naredi zaščitno polje v premeru 10 m (v obliki žoge). Virus, ki pride do te meje, se enostavno uniči. Zato nihče, ki ima narejeno zaščito, ne more biti niti prenašalec virusa, kar je zelo pomemben podatek. To ne velja samo za korona virus, ampak za vse viruse. Zaščita nas spremlja kamor koli gremo in je trajna. Če se nam kdor koli približa in vstopi v naše petmetrsko polje, mu naša zaščita v trenutku »skuri« vse morebitne viruse. Vendar, ko oseba izstopi iz našega zaščitnega polja, se lahko ponovno okuži, če nima narejene trajne zaščite.

Potrditev sem dobil dobesedno par sekund pred pošiljanjem tega teksta za objavo. Včeraj, 24. marca 2020, sva se z mojim prijateljem iz Kopra pogovarjala (njemu je že narejena zaščita) , da je treba najti nekoga, ki je okužen s korona virusom. Našel je znanca, me poklical in takoj sem ugotovil, da je pozitiven. Po tem, ko se mu je moj omenjeni prijatelj približal na manj kot pet metrov, nisem več zaznal virusa.

Danes sem dobil sporočilo, da je okuženemu (ki to več ni) že zvečer padla temperatura in da ga grlo ne boli več. Naj omenim tudi naš imunski sistem. Seveda ima zelo pomembno vlogo, vendar je pri večini ljudi današnjega časa moč imunskega sistema načeta. Ne zmore več opravljati svoje vloge v popolnosti, zato je protivirusna zaščita zelo dobrodošla pomoč telesu.

Naravnava prvega vratnega vretenca – atlasa, malo drugače

Znano je, da je skoraj pri vseh ljudeh atlas zaradi več razlogov zamaknjen iz njegove idealne anatomske lege. Vemo, kakšni so negativni učinki zamaknjenega atlasa na človeško telo, kakor tudi, kakšni so pozitivni učinki naravnave atlasa. Na podlagi svojih raziskav je gospod Predrag Djordjević, kot najbolj kompetentna oseba v teoriji zamaknjenega atlasa, navedel neizpodbitna dejstva. Moj cilj ni navajati njegovih izsledkov, ker z branjem njegove literature lahko informacije najdete na internetnih straneh (tudi v slovenščini).

Vratna vretenca in del lobanjskega dna spredaj

Posamezniki so že pred približno stotimi leti ugotavljali, da vzrok večine naših težav tiči neposredno pod lobanjo, kjer se nahaja atlas. V njegovo anatomsko lego so ga poskušali postaviti na različne načine. Določene metode so bile prav bizarne, kakor tudi nevarne (z udarci po atlasu, itd). Prva resnejša metoda je bila atlasprofilax, Švicarja Reneja Schumperlija, ki pa ima svoje pomanjkljivosti. Zadnjih nekaj let se pojavlja še nekaj metod. Daleč najboljša metoda do sedaj, najbolj učinkovita, predvsem pa varna, je metoda HumanUp, ki jo je razvil gospod Djordjević. Skupno vsem tem metodam je, da za korekcijo atlasa uporabljajo vibracijski pripomoček, kakor tudi, da ima atlas težnjo povrnitve v prvotno lego. Le metoda HumanUp po potrebi predvideva stalno korekcijo atlasa.

Vratna vretenca in del lobanjskega dna zadaj

Za naravnavo atlasa ne potrebujem nobenega pripomočka. Vse se zgodi s pomočjo energije. Si lahko mislite, da vam lahko naravnam vretence, ne, da bi se vas dotaknil!? Zame je to pravi čudež, prav tako za vse tiste, ki sem jim na tak način naravnal atlas. Ni bolečin in neprijetnosti; idealno je za otroke in mladostnike. Njim je zelo pomembno naravnati atlas v zgodnji mladosti, da kasneje ne bi imeli težav. Posledice zamaknjenega atlasa so tudi nepravilna rast, slaba drža, deformacije hrbtenice in posledično celega skeleta. Vedno se je potrebno lotiti vzroka težav, kar zamaknjen atlas zagotovo je. Če odstranimo vzroke, tudi posledice izzvenijo. Tako preprosto je to.

Slika atlasa s prednje strani

Pri naravnavi mogoče posamezniki po telesu občutijo mravljinčenje, toploto ali hlad. Atlas se postavi v idealno lego in kar je najpomembnejše, tam tudi za vedno ostane. Ne premakne se več iz svoje lege, kar sem že ugotovil na podlagi izkušenj oseb, ki sem jim tako namestil atlas. Vzroki so bili padci in prometna nesreča (v tem primeru avto totalka). Pri vseh je atlas obstal v idealni legi. Tega vam ne omogoča nobena metoda do sedaj.

Slika atlasa

 

V pogovoru z ljudmi sem ugotovil, da je tudi v Sloveniji veliko črne magije in urokov. Večina se jih sploh ni zavedala, da je pod tem vplivom. Večkrat so bili tudi šokirani, saj niso pomislili, da se to njim lahko zgodi. Sploh pa jih je presenetilo, ko sem jim povedal, da okrog 80% vsega tega povzročijo znanci, sorodniki, prijatelji, sodelavci…

Slika atlasa z zadnje strani

Največkrat je črna magija narejena na dejavnost, zdravje, obilje in odnose. Vsi dejavniki so neposredno povezani med seboj, zato posledično negativno vplivajo drug na drugega in se sčasoma stopnjujejo. Zaradi tega ta negativni vpliv težko prepoznamo.

Tudi tovrstne težave zelo uspešno odkrivam, kakor tudi odpravljam na podlagi mojih danosti.

Ena od danosti, ki jih izvajam, je energijska terapija Kozmična inteligenca. Terapija sicer ni prepoznavna v javnosti kot mogoče nekatere druge, je pa zelo učinkovita in se jo da izvajati na daljavo, kakor tudi z neposrednim stikom. Deluje tam, kjer imamo največje težave. Tudi tukaj posamezniki lahko čutijo delovanje, posamezniki pa ne. V vsakem primeru pa deluje. Terapije so močne, toda tukaj ni vprašanje, kako je terapija močna, ampak, koliko te blagodejnosti je naše telo sposobno sprejeti.

Stik in dodatne informacije na 041 398 096, Marko Bukovec

Share This