p9earl1p4io95srtyw2laq1jvbp9rj (1).html

Spati v postelji z mačko ? Učinki na zdravje so osupljivi…

Mačke čutijo, kdaj potrebuješ pomoč.
Če zatavajo vse do vaše postelje ali če vedno zasedajo prostor na kavču, vedite, da vas samo razbremenijo negativne energije. Imajo posebno sposobnost zaznavanja magnetnih polj, zato je priporočljivo ležišče postaviti tam, kjer mačka preživi več časa in se počuti udobno.

Mačka je sposobna kompenzirati telesne in duševne energijske deficite svojega lastnika. Raziskave so pokazale, da imajo družine z mačkami veliko manjšo pojavnost bolezni, bolj uravnoteženo vzdušje v hiši in bolj harmonično življenjsko okolje.

Mačke lahko začutijo, ko te boli.
Ne bodite presenečeni, če se vaša mačka ustali točno tam, kjer te boli. Če vas boli trebuh, boli glava ali je napet vrat, bo vaša najljubša žival zagotovo ostala na tem predelu. Ne preganjajte je, bodite potrpežljivi in naj vas preplavi z zdravilno energijo. Čez nekaj časa se bo bolečina zmanjšala in počutili se boste veliko bolje.

Mačke so odlične mojstrice bioenergetike, točno čutijo, kdaj je kje težava, in zato poskušajo v kratkem času uravnotežiti energije. Čutijo človeško avro, so neverjetni nevrologi, psihologi, odlični pa so tudi pri “zdravljenju” telesnih bolezni. Lajšajo tesnobo, depresivne simptome in prinašajo mirnost celotni hiši in lastniku.

Kardiovaskularni “zdravniki”
Mačke so odlični kardiologi. Ljudje s hipertenzijo lahko zato razmislijo o deljenju svojega življenja z majhnim, mehkim predenjem na vseh štirih. Ljudje, ki imajo mačke, so veliko bolj mirni, bolj uravnoteženi in njihove težave s krvnim tlakom so zmanjšane. Ameriške raziskave kažejo, da se tveganje za srčni napad pri lastnikih mačk zmanjša za 30 do 40%. Mačke pogosto sedijo na prsih ljudi, ker začutijo težavo in hitro uporabljajo svoje zdravilne sposobnosti. Tako preprečujejo srčne napade.

Darja Mežan
terapevtka naravnega zdravljenja

Share This