p9earl1p4io95srtyw2laq1jvbp9rj (1).html

Taoistični mojstri so opazili, da so drevesa izjemno močne rastline. Ne samo, da lahko absorbirajo ogljikov dioksid in ga pretvorijo v kisik, ampak lahko tudi absorbirajo slabe energije in jih pretvorijo v dobro energijo. Drevesa močno koreninijo z zemljo in bolj kot je drevo, višje se lahko razteza v nebesa. Drevesa absorbirajo zemeljsko energijo in univerzalno silo iz nebes.

Drevesa in vse rastline imajo sposobnost absorbirati svetlobo energije in jo preoblikovati v hrano; dejansko so odvisni od svetlobe za večino hrane, medtem ko voda in zemeljska minerali predstavljajo približno 30 % njihovega prehranskega vnosa. Drevesa lahko živijo zelo dolgo življenje.

Absorbira zemeljsko energijo:

1. Ustvarite toplino v svojem popku in ponesite energijo do krone.

2. Z rokami se dotaknite drevesa. Vstopite v drevo in začutite, da imate povezavo z njim.

3. Lahko samo stopite v auro drevesa in začutite, da imate povezavo z njim. Med tem procesom lahko stojite dlje od drevesa (30 cm do 3. metrov).S svojo energijo projiciraš z lahkoto od daleč v drevo. Dovolite drevesu, da vzame vašo negativno ali bolno energijo. Energija, ki jo prejmete nazaj, bo uravnotežena.

4. Dovolite, da vaša energija teče od vrha drevesa do njegovih korenin in v Zemljo. Naj zemeljska energija očisti vašo energijo. Prinesite to kombinirano energijo skozi podplate na nogi, po hrbtenici do glave. Naj energija teče do kronske čakre in jo ponovno projicira navzven. Ponovite postopek devet, osemnajst ali 36-krat.

Bolj kot boste ponavljali proces, bolj se bo vaša energija izboljšala in povečala. Opazili boste, da so kanali in mikrokozmična orbita čistejša in svetlejša. Ko enkrat vzpostavite dobro povezavo z drevesom, lahko svojo bolno energijo pošljete na drevo na daljavo, da izboljšate energijo ali izboljšate svoje zdravje.

5. Meditirajte med sedenjem pod drevesom, ko ste razvili sposobnost, da čutite drevesno energijo, lahko sedite pod drevesom in meditirate. Potegnite energijo drevesa v vas skozi točke mikrokozmične orbite.

 

Darja Mežan

terapevtka naravnega zdravljenja

Share This