p9earl1p4io95srtyw2laq1jvbp9rj (1).html
1. Orgazem lahko ublaži glavobole. Vsakič, ko se ljubiš, se napetosti v možganih odprejo. (Migrena torej ni izgovor, ampak spodbuda 😉)
2. Veliko seksa lahko očisti zamašen nos. Seks je naravni antihistaminik. Pomaga v boju proti astmi in spomladanskim alergijam. (Najbolje, da se začnete pripravljati zdaj 🥳)
3. Ljubljenje je spektakularen lepotni tretma. Znanstveniki so ugotovili, da ženska, ko seksa, proizvaja veliko količino estrogena, ki lasem daje sijaj in mehkobo. (Še frizerka ne more bolje 😅)
4. Seks je eden najbolj varnih športov. Tisti, ki telovadijo na zabaven način, krepijo vse mišice. (Je bolj udobno kot tek 20 krogov in ne potrebuješ posebnih čevljev! 😜)
5. Živite ljubezen, gladko in sproščeno ter zmanjšajte možnosti za dermatitisom, kožnim izpuščajem in aknami. Znoj očisti pore in pusti tvojo kožo sijočo.
6. Ljubezenska igra lahko pokuri vse kalorije, ki ste jih nabrali med romantično večerjo pred spanjem. (Najboljši opazovalec teže 🥰)
7. Seks je božansko zdravilo za depresijo. Tako endorfini vstopijo v krvni obtok tako, da ustvarijo stanje evforije in da se ženske in moški počutijo edinstvene. ✨
8. Seks je navsezadnje pomirjevalo in sproščevalec mišic. Tisočkrat bolj učinkovito je od valija.
9. Spolno aktivna telesa imajo bistveno več feromonov.
10. Seks s čustvenim dotikom zdravi dušo in telo ✨
Noben drug dotik na svetu ni bolj intenziven kot dve duši, ki se povezujeta in sta lahko eno ❤️
Torej dragi moji; zdravje je lahko tako preprosto ☺️
Share This